Huippumalli hengenvaarassa – oli lähellä pudota jääkylmään veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen on paljastanut joutuneensa aikoinaan hengenvaaralliseen tilanteeseen. Hän oli vaarassa pudota jääkylmään veteen Islannissa järjestetyissä kuvauksissa 1990-luvulla.

Bündchen osallistui Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa True Confessions -haasteeseen. Siinä juontaja Fallonin tehtävänä oli päätellä, mitkä vieraan tarinoista olivat tosia. Bündchen kertoi olleensa lähellä horjahtaa alas tekojäävuoren päältä.

– Kyseessä oli keinotekoinen jäävuori oikeiden jäävuorten keskellä. Olisin kuollut silmänräpäyksessä, sillä tiedättekö, mitä tapahtuu kun putoaa jäävuorten jääkylmään veteen? Siinä kuolee sekunneissa, Bündchen kertoi.

Fallon epäili jäävuoritarinan olevan sepitettä. Huippumalli kuitenkin paljasti kyseessä olleen tositarina. Se tapahtui Bündchenin kuvatessa mainosta Oxygene-hajuvesimerkille hyisissä olosuhteissa.

– Minun täytyi käyttää kuvauksissa naruolkainmekkoa samalla, kun työryhmä oli veneessä valtavissa untuvatakeissaan ja pelastusliiveissä, Bündchen avautui.