Jessica Biel otti omat eväät Oscar-gaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Nyt Jessica Biel nähdään hänen aviomiehensä Justin Timberlaken julkaisemalla TikTok-videolla, jossa he ovat valmistautumassa Oscar-gaalaan. He ovat kotona juuri tekemässä lähtöä ja videolla nähdään miten Jessica Biel valmistaa itselleen pieneen pussiin hieman naposteltavaa.

Jessica Biel on vuosien varrella oppinut sen, että ennen punaiselle matolle menemistä saattaa joutua jonottamaan jonkin aikaa. Siihen on tähden mukaan hyvä varautua välipalojen avulla. Jessica Bielin välipalavalinta on hyvin terveellinen, koska hän näyttää pilkkovan itselleen pussukkaan pelkkää avomaankurkkua.

@justintimberlake

SNACKS

♬ original sound – Justin Timberlake