Raye nousi maailmanlaajuiseen suosioon – yksi seuraus vei hänet terapiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rachel Agatha Keen on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, joka sinkosi maailmanlaajuiseen huippusuosioon viime vuonna kun hänen tuorein Escapism.-niminen kappaleensa alkoi leviämään TikTok-sovelluksen avulla. Raye on käynyt esiintymässä myös viime kesänä Suomessa Blockfesteilla Tampereella.

Rayen suosio jatkui Escapism.-kappaleen jälkeen Prada-nimisellä singlellä. Nainen kahmi myös viime kuussa järjestetyssä Brit Awards -gaalassa ennätykselliset kuusi voittoa. Nyt 26-vuotias tähti on kertonut, että suuren suosion ja menestymisen myötä ja myös siitä huolimatta hän on alkanut kärsimään mielenterveydellisistä ongelmista.

Raye on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut hakeneensa apua terapiasta. Hän on joutunut viime aikoina taistelemaan löytääkseen positiivisia puolia hänen suuresta kuuluisuudestaan. Hän on onnellinen siitä, että vuosien kamppailun jälkeen ura on lähtenyt viimein lentoon. Hän kuitenkin tuntee olonsa yksinäiseksi, hän on epävarma omasta olemuksestaan ja tuntee olevansa väärässä paikassa.