Brittany Cartwright kertoi eroon johtaneesta riidasta: ”Mikään ei palannut ennalleen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright kertoivat taannoin omassa podcastissaan, että he ovat eronneet. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Mediassa on kiertänyt paljon huhuja syistä, jotka ovat johtaneet eroon.

Aiemmin huhuttiin siitä, että Jax Taylor olisi pettänyt vaimoaan. Brittany Cartwright on kuitenkin kieltänyt tämän ja kertonut, että eroon johti yksi suuri merkittävä riita. Riidan jälkeen mikään ei palannut naisen mukaan ennalleen ja hän näki selvemmin kaiken, mikä oli heidän suhteessaan pielessä.

Brittany Cartwright kertoi Andy Cohenin haastattelussa olleensa erityisen loukkaantunut ihmisille siitä, että he kuvittelivat tämän olevan julkisuustemppu. Moni epäili, että pariskunta yrittää erouutisten tuovan lisää näkyvyyttä ja katselijoita uudelle The Valley -sarjalle, jota he tähdittävät.

– En ikinä laittaisi poikaani käymään tällaista läpi pelkän julkisuustempun vuoksi. Siinä ei ole mitään järkeä, Brittany Cartwright kommentoi.