Taylor Swiftin miesystävä mukana Euroopan-kiertueella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Taylor Swift seurustelee nykyään amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Travis Kelcen kanssa. Swiftin ja Kansas City Chiefsin riveissä pelaavan Kelcen suhdetta on seurattu tiiviisti mediassa erityisesti Yhdysvalloissa.

Kelce on paljastanut liittyvänsä mukaan Swiftin tulevalle Euroopan-kiertueelle. Laulaja-lauluntekijän Eras-maailmankiertueen Euroopan osio alkaa 9. toukokuuta. Kelce hehkutti Entertainment Tonight -sivuston haastattelussa tyttöystävänsä kykyä saada Lontoon Wembley-areena täyttymään yleisöstä peräti kahdeksana iltana.

– Hän esiintyy eri puolilla Eurooppaa. Yhtäkään huonoa keikkaa ei ole tiedossa, sen voin luvata, Kelce kertoi.

Kelce ei ole Swiftin mukana aivan koko kiertueen ajan. Hän joutuu Page Six -sivuston mukaan jäämään pois ainakin toukokuussa järjestettävältä Tukholman keikalta. Urheilija juontaa tuolloin omaa Kelce Jam -festivaaliaan, jolla esiintyvät muun muassa Lil Wayne, 2 Chainz ja Diplo.