Amanda Holden aurinkolomalla Malediiveilla

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -televisiokilpailun tuomarina toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen tähtenä, minkä jälkeen ura eteni lopulta myös miestenlehtien sivuille. Amanda on ollut viime aikoina töissä myös radiojuontajana.

Amanda Holden on varsin aktiivinen Instagramissa, jossa hänellä on 2,2 miljoonaa seuraajaa. Helmikuussa 53-vuotta täyttänyt kaunotar on viime päivien aikana lomaillut Malediiveilla ja tehnyt sieltä julkaisuja sekä kuvien että videoiden muodossa.

Miehensä Chris Hughesin ja tytärtensä Alexan ja Hollien kanssa lomaileva Amanda julkaisi taannoin videon, jossa hän juoksi hiekkarannalla punaisissa biksuissa. Tuoreella videollaan nainen hehkuttaa upeaa matkakohdettaan ja etenkin luksustason majoitusta, joka sijaitsi aivan meren rannalla.