Gillian Anderson muisteli esikoisen syntymää – palasi töihin jo 10 päivän päästä potkujen pelossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Gillian Anderson nousi kuuluisuuteen näyteltyään FBI-agentti Dana Scullyä The X-Files, eli Salaiset kansiot -sarjassa. Sen jälkeen näyttelijän ura on jatkunut menestyksekkäänä useissa sarjoissa, kuten The Fall, The Crown ja Sex Education.

Gillian Anderson on nyt muistellut sitä millaista oli perustaa perhe samalla kun hän näytteli X-Files -sarjassa. Vuonna 1994 nainen palasi nimittäin suoraan kuvauspaikalle ja takaisin työn tekoon vain kymmenen päivää sen jälkeen kun hän oli synnyttänyt esikoisensa Piperin.

Nopea töihin palaaminen oli johtunut People-sivuston mukaan siitä, että Gillian Anderson tunsi olonsa niin syylliseksi tullessaan raskaaksi kesken kuvausten. Hän ei pystynyt ajattelemaan itseään ja omaa parastaan, koska hän huolehti vain tuotannosta.

– Melkein sain potkut ja pelkäsin, että epäonnistun. Ajattelin suostuvani kaikkeen mitä minun käsketään tehdä. Joten kyllä, 10 päivää sektion jälkeen palasin töihin, Anderson kertoi.

Gillian Andersonilla on 29-vuotias Piper-niminen tytär edellisestä liitostaan Clyde Klotzin kanssa. Naisella on myös toisen ex-miehen Mark Griffithsin kanssa kaksi poikaa, 15-vuotias Oscar ja 17-vuotias Felix.