Lily Allen ei pitänyt Beyoncen Jolene-versiosta: ”Todella omituista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin F**k You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti.

Lily Allen on aloittanut Miss Me? -nimisen podcastin, jonka uudessa jaksossa nainen pohti Beyoncen uutta musiikillista suuntaa countryn parissa. Lily Allen ei ole Beyoncen uuden materiaalin fani ja on ihmetellyt etenkin sitä miksi Beyonce päätti tehdä oman versionsa vanhasta Jolene-hitistä.

Lily Allen kertoi suoraan, että hän ei pidä Beyoncen tekemästä versiosta. ”Mielestäni Jolene ei ole hyvä. On todella omituista, että hän halusi tehdä oman version tuon genren kaikkien aikojen menestyksekkäimmästä kappaleesta”, Allen pohti People-sivuston mukaan.