Lizzo sai negatiivisista kommenteista tarpeekseen: ”Minä lopetan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutui viime vuonna suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa haastoi Lizzon oikeuteen. Lizzon oikeustaistelu jatkuu edelleen, minkä vuoksi hän oli pitkään vaitonainen sosiaalisessa mediassa.

Tällä hetkellä tilanne on naisen somekanavilla rauhoittunut, mutta tähden jokaista kuvaa, videota, elettä ja ilmettä arvostellaan ja arvioidaan edelleen. Hänen sanomisista tai sanomatta jättämistä asioista puhumattakaan. Lizzo kertoo saaneensa tästä tarpeekseen.

Lizzo kertoi Instagram-kanavallaan, että hän on väsynyt siihen, että kaikki ihmiset puhuvat hänestä pahaa ja vetävät häntä alas. ”Minusta alkaa tuntua siltä, että tämä maailma ei halua minua”, hän pohtii. Lizzo on kyllästynyt siihen, että hänen nimeään ja persoonaansa halvennetaan jatkuvasti.

– En suostu tähän. Minä lopetan, Lizzo kirjoitti.

Moni luuli naisen lopettavan artistina musiikin tekemisen. Myöhemmin Lizzo julkaisi videon, jossa hän halusi selventää lopettaneensa negatiivisen energian vastaanottamisen. Hän ei tule koskaan lopettamaan musiikkinsa tekemistä tai elämästä nauttimista.