Pasha Pozdniakova tiukassa takissa – muodot mahtuivat hädin tuskin sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä suosiota nauttiva kurvitar Pasha Pozdniakova on yksi tunnetuimmista suomalaisista sometähdistä, kun menestystä mitataan sosiaalisen median seuraajien määrällä. Pashalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä.

Tällä kertaa Pasha on poseerannut Savonlinnan maisemissa, jossa hänellä oli yllään ohut takki. Se mahtui hädin tuskin kiinni, sillä aivan tavallisen muotoinen takki ei välttämättä kykene mahduttamaan sisäänsä Pashan poikkeuksellisen muodokasta vartaloa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.