Christina Milianin kuumat treenikuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä jo teini-ikäisenä musiikkiuransa aloittanut Christina Milian tunnetaan nykyisin sekä näyttelijänä että laulajana. Christina on urallaan toiminut myös Rihannan brändin mallina. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Nyt Christina on treenannut salilla ja tietenkin ikuistanut samalla myös somekuvia. Niiden perusteella voidaan todeta, että hän on edelleen upeassa fyysisessä kunnossa ja varmasti vielä jatkaa malliuraansa. Ainakin ulkoiset puitteet sille ovat vähintäänkin kunnossa.

Christina Milian kertoi taannoin nuorimman lapsensa syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi vuotta vanhemman Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, kymmenen vuotta Isaiahia vanhempi Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.