Jokerin jatko-osan traileri julki – päärooleissa Joaquin Phoenix ja Lady Gaga

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo etukäteen kohua herättänyt Joker-elokuva oli yksi vuoden 2019 suurimmista kassamagneeteista. Elokuvan tänä vuonna ilmestyvästä odotetusta jatko-osasta on nyt saatu esimakua ensimmäisen trailerin muodossa. Mukana menossa on tällä kertaa Lady Gagan näyttelemä Harley Quinn.

Joker: Folie à Deux -elokuvan traileri alkaa Batman-tarinoista tutussa Arkhamin mielisairaalassa, johon Joaquin Phoenixin näyttelemä Jokeri päätyi ensimmäisen elokuvan lopussa. Kun rakkaus leimahtaa Jokerin ja Harley Quinnin välille, muuttuvat Gotham Cityn kadut liekehtiväksi tanssilattiaksi. Elokuvan on etukäteen paljastettu olevan musikaali.

Gagan ohella Joker: Folie à Deux uusissa rooleissa nähdään muun muassa Catherine Keener, Ken Leung, Steve Coogan ja Brendan Gleeson. Jatko-osan on ensimmäisen osan tavoin ohjannut Todd Phillips. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 3. lokakuuta.