Kourtney Kardashian yrittää karkottaa flunssan – joi omaa rintamaitoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjassa on nähnyt vuosia sitten miten Kim Kardashian varasti isosiskonsa Kourtney Kardashianin jääkaapista naisen rintamaitoa. Kim käytti siskonsa pumppaamaa rintamaitoa jalassaan olevaan psoriasis-ihottumaan sen jälkeen kun hän luki, että siitä voisi olla hänen ihonsa tilaan apua.

Rintamaidossa on kaikki mitä vauva tarvitsee ensimmäisten kuukausien ajan. Maidosta vauva saa ravintoa, vitamiineja ja vastustuskykyä. Nyt Kourtney Kardashian on myös itse toivonut saavansa immuniteettiinsa vahvistusta omasta rintamaidostaan.

Kourtney Kardashian on Turks- ja Caicossaarilta palattuaan sairastunut flunssaa. Tähti on E! News -uutisen mukaan kertonut yrittäneensä karkottaa pöpöjä omalla rintamaidollaan, jota nainen oli ennen nukkumaanmenoa juonut kokonaisen lasillisen.