Täydellinen nainen julkaisi biksukuvansa – nauttii lomasta Miamissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on eronnut kaksi kertaa. Nainen on antanut kuitenkin taas avioliitolle uuden mahdollisuuden nykyisen poikaystävänsä Paul Bernanin kanssa.

Bethenny Frankel julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvasarjan, jossa nähdään miten hän nauttii Miamin kevätlomasta parhaan ystävänsä kanssa. Nainen on julkaissut kuvia maisemista, illanvietoista ja leppoisista rantapäivistä.

Nainen kiinnittää heti ensimmäisellä kuvalla seuraajiensa huomion poseeratessaan bikineissä. Kuvassa 53-vuotias tähti hymyilee kameralle sinisissä biksuissa, aurinkolaseissaan ja autinkohatussaan uima-altaan edustalla.