Tom Cruise lähettää julkkisystävilleen vuosittain kakun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirsten Dunst on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka moni muistaa hänen rooleistaan esimerkiksi Anna Palaa!, Hämähäkkimies sekä Melancholia -elokuvista. Nyt 41-vuotias nainen on muistellut sitä miten hän näytteli Tom Cruisen kanssa yhdessä 20 vuotta sitten.

Kirsten Dunst näytteli Tom Cruisen kanssa vuonna 1994 Interview with the Vampire -elokuvassa. Tämä johti siihen, että Tom Cruise alkoi lähettämään naiselle aina joulun pyhinä kakun. Tom Cruisella on People-sivuston mukaan tapana lähettää tietyille julkkisystävilleen joka vuosi joululomalla kakku.

Tom Cruisen lähettämä kakku on aina samanlainen 126 dollaria maksava Doan’s Bakeryn valkosuklaakakku, jossa on mukana kookosta. Kirsten Dunstin kotona kakkua kutsutaankin jo nimellä Tom Cruise -kakku.

Ystävälistalle on Kirsten Dunstin jälkeen päässyt myös hänen aviomiehensä Jesse Plemons, mikä tarkoittaakin sitä, että heidän perheeseensä kakkuja ilmestyy joka vuosi kaksi kappaletta. Muita henkilöitä tällä listalla ovat muun muassa Tom Hanks, Jon Hamm sekä Rosie O’Donnell.