Pasha Pozdniakova kuntosalilla – urheiluliivit joutuivat koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikkeuksellisen suurta kansainvälistä huomiota vartalollaan saanut suomalainen kohukurvitar Pasha Pozdniakova tunnetaan laajasti maailmalla, sillä hänellä on sosiaalisessa mediassa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä. Pääpaino urassa on kuitenkin aivan muualla kuin musiikissa.

Tällä kertaa somejulkkis nähdään poseeraamassa kuntosalilla, jossa hänellä oli yllään valkoiset urheiluliivit, jotka joutuivat ymmärrettävästi koville Pashan kurvikkaan vartalon kanssa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.