Yli 300 ihmistä pukeutui auringoksi Niagara Fallsissa – syykin selvisi lopulta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niagaran putousten läheisyydessä sijaitsevassa kaupungissa oli taannoin mahdollista törmätä erikoiseen näkyyn. Kanadan Niagara Fallsista liikkeelle lähteneeseen veneeseen oli 8. huhtikuuta kokoontunut 309 auringoksi pukeutunutta ihmistä.

Aurinkotempaus osui samalle päivälle, kun Pohjois-Amerikassa ihasteltiin täydellistä auringonpimennystä. Kyseessä ei ollut sattuma. Instagramissa jaetuiksi kuviksi ikuistetun tempauksen tarkoituksena oli rikkoa maailmanennätys ja tehdä ikimuistoisesta päivästä vielä ikimuistoisempi.

Tapahtumassa oli mukana Guinnessin ennätystenkirjan tuomari, joka vahvisti auringoksi pukeutuneiden ihmisten määrän rikkoneen uuden ennätyksen. Aikaisempi ennätys oli vuodelta 2020, jolloin 287 ihmistä pukeutui auringoksi China Life -vakuutusyhtiön järjestämässä tempauksessa.