Kourtney Kardashian uhkeana turkoosissa meressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjassa on seurattu perheen tyttärien elämää julkisuudessa ja vauraudessa jo monen vuoden ja tuotantokauden ajan. Sarjasta on jäänyt elämään meemeinä ja sanontoina monia tapahtumia menneiltä tuotantokausilta. Yksi tällaisista tapahtumista oli se kun Kim Kardashian hukkasi mereen timanttikorvakorunsa.

Vuonna 2010 kuvatussa jaksossa Kim Kardashian hukkaa timanttikorvakorunsa mereen kun hänen silloinen poikaystävänsä Kris Humphries heittää naisen laiturilta veteen. Kim itkee korunsa perään lohduttomasti, jolloin Kourtney tokaisi hänelle: ”Kim, maailmassa on ihmisiä, jotka ovat kuolemassa”.

Nyt Kourtney Kardashian muisteli tapahtumia uudessa Instagram-julkaisussaan. Toisessa kuvassa 44-vuotias tähti hymyilee meressä ja toisessa kuvassa pitää korvastaan kiinni kuin olisi hukannut korunsa. ”Minun timanttikorvakoruni irtosi meressä ja nyt se on kadonnut”, nainen kirjoitti kuvatekstissään.