Uutislähetys sai yllättävän käänteen – kivekset ilmestyivät ruutuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikossa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa päästiin ihastelemaan maanantaina täydellistä auringonpimennystä kuun peitettyä hetkeksi auringon. Pimennystä koskevan tv-lähetyksen aikana ruudulla nähtiin kaksi hieman toisenlaista pyöreää kappaletta.

Meksikolaisen RCG Median uutislähetyksessä katsojille esiteltiin auringonpimennyksestä kuvattua materiaalia. Lähetys sai yllättävän käänteen, kun yhden videon aikana ruudulle ilmestyivät kivekset. Lähetyksen juontajat olivat selvästi järkyttyneitä asiasta.

TMZ:n mukaan RCG Media oli pyytänyt katsojia lähettämään kuvaamaansa materiaalia auringonpimennyksestä. Tämä osoittautui kivesepisodin ansiosta riskialttiiksi ideaksi. Kivesepisodi katosi nopeasti Youtubesta, mutta se löytyy edelleen sensuroituna sosiaalisesta mediasta.

Kivesten epäiltiin jopa kuuluneen Mötley Crüe -muusikko Tommy Leelle. TMZ:n mukaan Lee jakoi videon omilla sometileillään, mutta kyseessä eivät olleet hänen kiveksensä.