90 Päivää morsiamena -tähti tyrmistyi – komea ihastus ei huomioinut tarpeeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Chantel Everett on lähentynyt kreikkalaisen Giannisin kanssa. 90 Day: The Single Life -sarjassa on nähty monenlaisia juonenkäänteitä, joista Chantelin suhdekiemurat ovat herkullisimmasta päästä. Nyt nainen osallistuu paikalliselle festivaalille Kreikassa Giannisin avecina.

Festivaaleilla Chantelille ja hänen ystävilleen selviää, että siellä on tarkoitus syödä etanoita. Tämä on järkytys amerikkalaiselle, joka ei ole tottunut etanaruokien makuun tai koostumukseen. Toinen shokki on se, että Giannis ei näytä antavan Chantelille niin paljon huomiota kuin nainen haluaisi. Itseasiassa Chantel huomaa, että mies ei ole kovinkaan kiinnostunut julkisesta hellittelystä ja suukottelusta.

– Haluaisin tietää, olenko pelkkä hoito vai potentiaalinen kumppani hänelle, nainen aprikoi kameralle ja jatkaa:

– Minusta tuntuu, että hän ei enää pidä minusta. Ehkä meitä ei koskaan ollutkaan tarkoitettu yhteen, koska hänen käytöksensä on erilaista kuin aiemmin.