DJ Madds häviävän pienissä biksuissa – näinkin voi ottaa aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar ja somejulkkis Madison Louch, eli DJ Madds, on paistatellut jo muutaman vuoden julkisuuden valokeilassa musiikkiuransa sijaan lähinnä kuumien kuviensa ansiosta. Niin nytkin, sillä mallinmitat täyttävä Madds on saanut suuren määrän someseuraajia.

Nyt Madds on paistatellut auringossa poikkeuksellisen pienissä biksuissa, joita hän vieläpä venytteli kameran edessä. Ainakaan kovin massiivisia rusketusraitoja tällä tavalla ei pääse auringossa syntymään. Samalla fanit lienevät iloisia sosiaaliseen mediaan saamistaan kuvista.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.