Olivia Wilde ja Margot Robbie tekevät elokuvan Deadpoolin luojan sarjakuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijänä uransa aloittaneet ja sittemmin repertuaariaan Hollywoodissa laajentaneet Olivia Wilde ja Margot Robbie suunnittelevat yhteistä supersankariprojektia. Tarkoituksena on tuoda valkokankaalle Avengelyne-hahmo, joka on Cathy Christianin ja Deadpoolin luojana tunnetun Rob Liefeldin käsialaa.

Avengelyne-elokuvan tuottaa Margot Robbien, Tom Ackerleyn ja Josey McNamaran johtama LuckyChap-tuotantoyhtiö. Yhtiö tuotti myös viime vuoden suurimman menestyeselokuvan, Barbien. Avengelynen ohjaajaksi on kiinnitetty Booksmart ja Don’t Worry Darling -elokuvat ohjannut Olivia Wilde.

Elokuvaa on tuottamassa myös supersankarielokuvien konkari Simon Kinberg. Hän on toiminut aikaisemmin X-Men ja Deadpool -elokuvien tuottajana. Hollywood Reporter -lehden mukaan Avengelyneä kaupataan lähiviikkoina studioille ja suoratoistopalveluille.

Sarjakuvien nimikkohahmo Avengelyne on langennut enkeli, joka taistelee demoneita ja hirviöitä vastaan. Hahmo teki ensiesiintymisensä vuonna 1995.