Huh, mikä vauhti! Rikollinen kaahasi poliisin edessä 320 km/h

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Parikymppinen mies on joutunut oikeuteen vastaamaan törkeästä liikennerikkomuksesta, jossa hän kaasutteli autollaan järisyttävää nopeutta. Kyseessä on Floridassa kaahaillut Luis Lozano-Figueroa.

Lozano-Figueroa pidätettiin tammikuussa, kun poliisit huomasivat punaisen vuoden 2016 Chevrolet Camaron osallistuvan katuajokilpailuun Florida Turnpiken tieosuudella Orange Countyssa. Lozano-Figueroa ajoi ajoneuvoa, ja kyydissä oli kaksi matkustajaa. Matkustajat olivat 19- ja 16-vuotiaita. Alueella oli 70 mailia tunnissa nopeusrajoitus, mikä on kilometreissä noin 110 km/h.

Kiihdytyskisoissa ajanut nuorukainen saavutti 199 mailin tuntivauhdin, eli 320 km/h. Hänet määrättiin maksamaan noin 900 dollarilla sakkoja ja oikeudenkäyntikuluja. Lisäksi hänen on suoritettava 12 tunnin aggressiivinen ajaminen -kurssi kaasujalan hillitsemiseksi. Poliisiraportin mukaan Luis Lozano-Figueroa päivittää sosiaalista mediaa trulyyluis-nimimerkillä.

@trulyyluis lawdd 👴🏽. #trulyyluis #fyp #camaro #carsoftiktok😈 #creator #florida #carcommunity ♬ original sound – jana

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.