Janne Kataja avautui konkurssista – tämä video kannattaa katsoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on eletty viime vuosina kovia aikoja, kun kriisi toisensa perään on vaikuttanut suomalaisten yritysten kannattavuuteen ja viime aikoina konkurssien määrä on hiponut ennätyksiä useilla toimialoilla. Nyt myös Janne Katajan, Aku Hirviniemen ja kuuden muun omistajan Hihhihhii-yhtiö on mennyt konkurssiin.

Yhtiö on tuottanut elokuvia ja televisiosarjoja sekä pyörittänyt lelukauppoja ympäri Suomea. Mediassa konkurssista on kerrottu varsin yksipuoliseen sävyyn, mikä on saanut aikaan yrittäjyyttä kokemattomien ihmisten perusteetonta ilkkumista muun muassa yhtiön keulahahmolle, Janne Katajalle.

Nyt yrittäjä Kataja on päättänyt avata tapahtumien taustoja sosiaalisen median livelähetyksessä, joka jokaisen suomalaisen kannattaa katsoa lisätäkseen ymmärrystä yrittäjyydestä ja yritysten konkursseista.

Tunteikkaalla videollaan Kataja muistuttaa tehneensä 20 vuoden ajan menestyksekästä yritystoimintaa, mutta viime aikojen kriisien tehneen lopulta tuhoja yhtiössä. Samalla hän kertoo, että yhtiön Kyllä isä osaa -hittielokuvan menestys auttaa osaltaan yhtiötä ja sen osakkaita selviämään.