Suomeen uusi levy-yhtiö – listoilla muun muassa Kasmir ja Heviteemu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna perustettu FRD Records on tuotantoyhtiö Fried Musicista ponnistava levy-yhtiö. Yhtiön ensimmäiset julkaisut ovat Heviteemun Dopamiininpuutos ja paluun viihdeteollisuuden pariin tekevän Kasmirin kappale nimeltään Kukat.

Levy-yhtiön luovassa tiimissä toimivat Fried Musicista tutut tuottajat luovana johtajanaan Antti “RZY” Riihimäki. Toimintaa pyörittävät Friedin tuotanto- ja management-toimintaa johtava Karoliina Jaakkola ja toimitusjohtaja Riku Salomaa.

Fried Musicin tuottajakollektiiviin kuuluvat muun muassa Skywalk, Heviteemu, Lauri Halavaara, Aleksanteri Hulkko ja Sanni Kurkisuo. FRD Recordsissa vaikuttavat Fried Musicin tapaan myös Jenni Vartiainen, Arttu Peljo ja Kalle Keskikuru.

– Fokuksemme on vahvasti musiikissa sekä artistien pitkäjänteisessä urakehityksessa, Karoliina Jaakkola kertoo.