Rocktähden teinitytär esitteli kurvejaan – onko tässä sovelias roolimalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rocktähti, rumpali Travis Barker, tuli alunperin tunnetuksi Blink-182 -yhtyeen tähtenä. Nykyisin realitytähti Kourtney Kardashianin kanssa seurustelevansa Barkerilla on ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa kaksi lasta, tytär Alabama ja poika Landon. 18-vuotias Alabama aloitti taannoin julkkiksen uransa.

Alabama on noussut varsin suosituksi sometähdeksi, kun hän esittelee seuraajilleen paitsi elämäänsä rocktähden tyttärenä myös vartaloaan erityisesti biksuissa ja muuten paljastavissa asuissa. Näin on käynyt tälläkin kerralla, kun Alabama on poseerannut rohkeissa kuvissa yhdessä ystävänsä kanssa.

Alabama Barker on päässyt julkkiselämän makuun jo pikkulapsena, koska hänen isänsä oli kansainvälisesti tunnettu rocktähti ja ystäväpiiriin kuuluu suuri määrä Hollywood-tason julkkiksia. Alabama on jo aiemmin näyttänyt merkkejä malliuran aloittamisesta.