Nyt kärähti nahka! Sara Chafak biksuissa aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lähinnä television realitysarjoissa nähty sosiaalisen median julkkiskaunotar Sara Chafak tähdittää tänä keväänä myös Tähdet Tähdet -ohjelmaa. Taannoinen Miss Suomi on kuitenkin ottanut varaslähdön kesään etelän auringossa.

Kerroimme aiemmin miten Sara on suunnannut Espanjan Aurinkorannikolle Marbellaan, jossa hän poseerasi muun muassa Puerto Banuksessa. Nyt auringonpalvonta on mennyt hieman liian pitkälle, sillä Sara taisi hieman palaa auringossa.

– Paloin ehkä ihan vähän. Mut päivän työt tuli tehtyä ja ruoka nautittua, joten pikku puna ei haittaa kun multitaskaa? Sara kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Sara Chafak on mallikaunotar ja somevaikuttaja, jonka ulkonäkö on hänen työssään tärkeää. Sen vuoksi Chafak kokikin nuorempana melkoisen järkytyksen, kun hänelle ehkäisypillerien syömisen lopettamisen jälkeen puhkesi akne. Chafak kertoi aiemmin somessa miten hän pääsi aknesta lopulta eroon.