Gigi Hadid käänsi katseet uimapuvuissa – esitteli Victoria’s Secretin uutuuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on jo monien vuosien ajan tehnyt menestyksekästä uraa huippumallina. Nainen on tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan, mutta hän päätti taannoin muuttaa radikaalisti omaa hiustyyliään ja leikata kutrinsa trendikkääseen polkkamittaan.

Gigi Hadid nähdään nyt kuitenkin pitkissä hiuksissaan uusissa Victoria’s Secret -mainoskuvissa. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään paljon upeita ranta-asuja ja bikinejä esitteleviä otoksia. Malli lisäsi joukkoon myös paljon kuvamateriaalia kulissien takaa.

Gigi Hadid on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. 28-vuotias tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Khai Hadid Malik. Nyt Gigi Hadid on alkanut viettämään aikaansa 48-vuotiaan näyttelijän Bradley Cooperin kanssa.