Nainen yritti olla tuhoamatta suihkurusketustaan – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yliopisto-opiskelija Halle Hawkins julkaisi hänen halsterhotkins-nimisellä TikTok-kanavallaan hauskan videon, josta tuli nopeasti viraalihitti. Videolla hän oli itkun partaalla, mikä oli ongelmallinen tilanne, koska hän oli juuri käynyt suihkurusketuksessa.

Naisen iho näyttää hyvin tummalta ja monien mielestä hieman erikoiseltakin, koska hän oli juuri tullut suihkurusketuksesta. Että iho tummenee tasaisesti ja haluttuun tummuusasteeseen, iho ei saa suihkurusketuksen jälkeen kastua.

Nuori nainen joutui todella taistelemaan autossa kyyneleitä vastaan hänen silmiensä kostuessa, koska kasvoilta valuvat kyyneleet olisivat tehneet rusketuksesta laikukkaan. Surkuhupaisalla videolla on tällä hetkellä yli 39 miljoonaa katselua TikTokissa.

@halsterhotkins 🥲😁🫡🙂@ken ♬ original sound – halsterhotkins

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.