Hengenvaarallisesti lihava iski hanskat tiskiin – selittää nyt katoamistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC:n suosittu realitysarja Hengenvaarallisesti lihava seuraa sairaalloisen ylipainoisten ihmisten elämää. He hakevat ohjelman avulla apua Teksasissa vastaanottoaan pitävältä tohtori Younan Nowzaradanilta. Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Shakyia Jackson on vasta 26-vuotias, mutta painaa 12. tuotantokauden jaksossa 297 kiloa.

Hänellä on astma ja lymfaödeema, mikä tekee kävelystä vaikeaa. Taustalla on lukuisat lapsuuden traumat. Hänellä on ohjelman alussa vankka tukijärjestelmä, mutta se valitettavasti hiipuu myöhemmin. Shakyia jätti nimittäin väliin heti ensimmäisen seurantakäynnin, minkä oli tarkoitus tapahtua kaksi kuukautta ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Sen jälkeen hän katosi kuvausryhmältä kokonaan.

Shakiya jakoi oman näkemyksensä tilanteesta Facebookissa sen jälkeen, kun jakso oli esitetty Yhdysvalloissa tänä keväänä. Hän sanoi, että joutui koomaan ja oli sairaalassa vuoden 2022 heinäkuusta viime vuoden maaliskuuhun asti. Kuvausryhmä yritti tavoittaa naista huhtikuussa 2023, mutta hän kertoo, että ei voinut osallistua terveytensä vuoksi ohjelmaan. Shakiya väitti tohtorille joutuneensa saattohoitoon. Kuvausryhmä yrittänee selvittää, mikä on totuus ja se tullaan kaiketi esittämään Mitä heille kuuluu nyt? -sarjan spin offissa myöhemmin.