Kardashian kuvattiin vessanpöntöllä – hämmentävä kuvasarja ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta tunnetuksi tullut perheen vanhin tytär Kourtney Kardashian sai marraskuun alussa aviomiehensä Travis Barkerin kanssa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Lapsen syntymän jälkeen Kourtney Kardashianin sosiaalisessa mediassa on ollut ymmärrettävästi hieman hiljaisempaa.

Nyt Kourtney Kardashian täytti 45 vuotta, minkä kunniaksi Travis Barker julkaisi näyttävän kuvasarjan vaimostaan hänen Instagram-kanavallaan. Lähes jokainen kuva on hauska tilannekuva, jossa Kardashian on luonnollinen oma itsensä esimerkiksi yöpaita päällään tai lastensa kanssa.

– Hyvää syntymäpäivää kauniille vaimolleni, sielunkumppanilleni ja parhaalle ystävälleni. Rakastan sinua ja rakastan yhteistä elämäämme, Travis Barker kirjoitti.

Etenkin kuvasarjan viimeinen kuva on huvittanut Travis Barkerin someseuraajia. Viimeisessä kuvassa nähdään nimittäin Kourtney Kardashian vessassa asioillaan. Nainen istuu pöntöllä musta juhlamekko ylös vedettynä ja katsoo hymyillen kuvaajaa.