Kukko käyttäytyy kuin koira – juoksee innoissaan omistajaa vastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanalinnut voivat olla fiksumpia kuin moni tulee ajatelleeksi. Sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneellä viraalivideolla nähdään kukko, joka käyttäytyy lähes koiramaisesti. Se on selkeästi kiintynyt omistajaansa.

TikTok-käyttäjä Lenan julkaisemalla videolla maatilalla elävä Yankee-kukko huomaa omistajan palaneen kotiin. Lintu juoksee innoissaan naista vastaan samaan tapaan kuin tilalla asuvat koiratkin. Innoissaan tepasteleva Yankee saa omistajalta rapsutuksia.

– Yankee on kiintynyt minuun ja on erittäin ihastuttava kukko! Minulla on 14 kanaa, mutta ne eivät voisi vähempää kiinnostaa Yankeeta silloin, kun minäkin olen ulkona. Se seuraa minua joka paikkaan ja istuu sylissäni, Lena kirjoitti TikTokissa.

@lena_virginia ‼️Dont mind my high pitched pet voice‼️ 😅😅 It’s been awhile since I’ve been on here but I wanted to share this video of my roo Yankee (he had one long tail feather for the longest time 😆) and his reaction every evening when I come home from work. He has bonded with me and he is such a sweet Roo! I have 14 hens and he could care less about being around them if I’m outside too, he will follow me everywhere and sit on my lap. 💛 Anyone else have a roo that has bonded with them?? #backyardchickens #backyardflock #chicktok #chickensoftiktok #fyp #foryoupage #fypシ #chickentender #rooster #potd #chicken #roo #tiktok #viral #sweet #funny ♬ Sneaky Friends – Eitan Epstein Music