Nina Agdal ja Logan Paul paljastivat ilouutisen – odottavat esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on monille tunnettu muun muassa Sports Illustrated -lehden sivuilta. Nainen on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nina Agdal alkoi seurustelemaan noin kaksi vuotta sitten YouTube-kanavastaan ja podcastistaan tunnetun Logan Paulin kanssa. Nyt Nina Agdal paljasti suloisen Instagram-julkaisun merkeissä, että hän on raskaana ja he odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan syntyväksi tänä syksynä.

Logan Paul kosi Nina Agdalia viime vuoden heinäkuussa Italian Comon upeissa maisemissa. Paul kuvasi kosinnan videolle ja jakoi hetken omien YouTube-seuraajiensa kanssa. Pariskunta ei ole vielä mennyt naimisiin.