Täydellinen nainen Meksikossa – esitteli upeaa luksusmajoitustaan

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelman tähti Kyle Richards on tehnyt viime kuukausien aikana hyvin julkisesti eroa miehestään Mauricio Umanskysta. Tällä hetkellä he asuvat yhä saman katon alla, mutta ovat asumuserossa ja viettävät aikaa talon eri päädyissä sijaitsevissa makuuhuoneissa.

Viime päivien aikana Kyle Richards on viettänyt aikaansa Coachella-festivaaleilla. Ennen festivaaleja hän oli myös rentouttavalla lomalla tyttäriensä kanssa. Naiset suuntasivat Meksikon lämpöön ja nauttivat leppoisista kevätlomapäivistä upeissa puitteissa.

Kyle Richards on julkaissut Instagram-kanavallaan upean videon, jossa nähdään miten kaunis viiden tähden majoitus heillä oli lomalla. Richards vietti tyttäriensä kanssa aikaa aurinkoa palvoen, syöden ja nautiskellen. Mukaan mahtui myös treenaamista, joka tuntuukin olevan tällä hetkellä yksi tähden suurimmista kiinnostuksen kohteista.