Hämmästyttävä tempaus koulussa: Yli 2 000 konfettitykkiä laukaistiin samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa sijaitsevassa koulussa juhlistettiin oppilaitoksen 40-vuotisjuhlaa näyttävällä tavalla. Koulun pihassa laukaistiin yhtäaikaisesti tuhansia konfettitykkejä. Tempauksella rikottiin maailmanennätys.

Erilaisista juhlatilaisuuksista, urheilukilpailuista ja festivaaleilla tutuilla konfettitykeillä ilmaan ammutaan eriväristä paperisilppua. Länsi-Australian St. Stephen’sin koulun tempauksessa laukaistiin samanaikaisesti peräti 2 013 konfettitykkiä. Tempaus tallentui viraalina levinneiksi videoiksi.

Konfettitykkien laukaisulla haluttiin paitsi juhlistaa 40 vuoden ajan toiminassa olleen koulun syntymäpäivää, myös saada oppilaitoksen nimi Guinnessin ennätystenkirjaan. Aikaisempi ennätys rikottiin Yhdysvaltojen Orlandossa marraskuussa 2022. Huvipuistoalan järjestön tilaisuudessa laukaistiin tuolloin samanaikaisesti 1 116 konfettitykkiä.

@9newsperth Thousands of WA students have successfully broken a Guinness World Record involving confetti cannons yesterday. #9News #WA #GuinnessWorldRecord #Australia ♬ original sound – 9News Perth