Hilary Duff on kyllästynyt kyselyihin vauvasta: ”En enää vastaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on viime aikoina tehnyt vähemmän töitä julkisuudessa ja keskittynyt enemmän omaan perheeseensä. Hilary Duffilla ja Matthew Komalla on kaksi yhteistä lasta, joista nuorin Mae James Bair täyttää maaliskuussa kolme vuotta.

Hilary Duff paljasti joulukuussa odottavansa neljättä lastaan, joka on hänen ja Matthew Koman kolmas yhteinen lapsi. Sosiaalisen median kautta on saatu seurata sitä miten tähden raskaus etenee ja vatsa kasvaa. Naisen raskaus on jo pitkällä, minkä vuoksi hän onkin alkanut saamaan paljon uteluita koskien laskettua aikaa.

Hilary Duff julkaisi hänen Instagram-kanavansa tarinat-osiossa tekstin, jossa hän halusi laittaa lopun ystävien uteluihin. Hän ymmärtää, että ystävät utelevat asiaa kaikella rakkaudella, mutta hän itse odottaa vauvaansa kuitenkin paljon malttamattomampana kuin kukaan muu.

– En enää vastaa tekstiviesteihin tai yksityisviesteihin, joissa kysellään koska vauva syntyy. Yritän parhaani mukaan olla kärsivällinen, mutta päivät ovat pitkiä ja epämukavia. Kerron kyllä kun se tapahtuu, Hilary Duff kirjoitti.