Sisavaimojen Meri Brown muisteli hääpäivää – tämän tekisi nyt toisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Meri Brown oli Kodyn virallinen vaimo 24 vuotta, kunnes he joutuivat eroamaan paperilla, jotta Kody sai naitua Robyn Brownin viralliseksi vaimokseen. Syyksi kerrottiin se, että mies saisi adoptoitua Robynin lapset itselleen. Meri Brownin elämä on ollut siitä lähtien silkkaa alamäkeä.

Nyt Meri on muistellut päivää, kun hän avioitui Kody Brownin kanssa. Naisen mukaan kyseessä oli suurperheen aloittamisen ensimmäinen päivä. Se tapahtui 34 vuotta sitten 21. huhtikuuta. Päivä on Merin mukaan edelleen merkityksellinen hänelle ja siksi nainen on julkaissut pitkän tekstin siihen liittyen. Hän kertoo, että ei kadu avioliittoa, mutta ei myöskään kadu eroa.

Meri summaa kirjoituksessaan, että tunsi vuosien ajan epäonnistuneensa. Nyt hän ymmärtää, että kaikilla vastoinkäymisillä on ollut hänen elämässään tarkoitus. Ne ovat opettaneet hänelle, mitä hän voi parhaimmillaan olla ja nykyään Merin tavoitteena on saavuttaa unelmia vahvana naisena niiden ihmisten kanssa, jotka sen haluavat hänen kanssaan jakaa.