Billie Eilish saapuu Fortnite-peliin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersuositussa Fortnite-pelissä on vuosien varrella vieraillut lukuisia musiikkimaailman tähtiä. Nyt Lady Gagan, The Weekndin ja Travis Scottin jalanjäljissä seuraa jo nuorella iällä runsaasti arvostusta kerännyt laulaja ja lauluntekijä Billie Eilish.

Billie Eilish saapui Fortnite Festival -pelitilaan 23. huhtikuuta. Artisti on pelattavana hahmona pelin virtuaalilavalla Rock Band -tyylisessä rytmipeliosiossa. Fortnite Festivalin 13. kesäkuuta saakka jatkuvan kolmannen kauden aikana pelaajat voivat haalia itselleen uusia artistiin liittyviä instrumentteja, asuja ja esitettäviä kappaleita.

Taannoisen sosiaalisessa mediassa levinneen vuodon perusteella Fortnitessa tullaan vuoden 2024 aikana näkemään myös Marvel ja Pirates of the Caribbean -teemaista sisältöä sekä Metallican ja Snoop Doggin vierailut. Näitä huhuja ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi vahvistettu pelin luoneen Epic Gamesin toimesta.