Kahden kissan välinen tappelu johti erikoistilanteeseen Kälviällä – pelastuslaitos hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimillä on toisinaan tapana päätyä erikoisiinkin pulmiin, joiden ratkomisessa täytyy kääntyä ammattilaisten puoleen. Kälviällä todistettiin tiistaina 12. maaliskuuta tilannetta, johon kaksi kissaa joutui tappelun seurauksena. Tapauksesta uutisoi muun muassa MTV Uutiset.

Kissat olivat tapellessaan pudonneet kaakeliuunin taakse omakotitalossa Hietavuorentiellä. Kuuman kakluunin takana oleva tila oli niin ahdas, että kissojen saaminen pois pinteestä osoittautui haastavaksi. Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksikkö.

Pelastuslaitoksen mukaan kissat saatiin pois kakluunin takaa turvaan harjan vartta ja kylmää vettä käyttämällä. Molemmat kissat selvisivät odottamattomasta koettelemuksesta lopulta hyväkuntoisina.