Kylie Jenner ei ole raskaana – seurustelee kuitenkin yhä Timothée Chalametin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet ovat tutustuneet toisiinsa vuosi sitten. Huhtikuussa 2023 he alkoivat tapailemaan toisiaan ja suhde syveni vähitellen kesän aikana. Pariskunta alkoi kuitenkin vasta viime syksynä näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Suhteen tultua julkisuuteen pariskunta nähtiin jatkuvasti yhdessä. Tammikuun jälkeen he eivät kuitenkaan ole näyttäytyneet enää yhdessä, minkä vuoksi fanit olivat vakuuttuneita siitä, että tähtipari on eronnut.

Nyt Daily Mail -sivusto on uutisoinut saaneensa tiedon, jonka mukaan Kylie Jenner ja Timothée Chalamet ovat vielä hyvin vahvasti yhdessä. Yhden huhun mukaan he olisivat alkaneet piilotella siksi, että Kylie Jenner olisi miehelle raskaana ja he odottaisivat lasta. Tämä ei kuitenkaan näytä pitävän paikkaansa.