90 Päivää morsiamena -tähti leikeli jälleen itseään?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Darcey Silva on käynyt läpi useita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Hänen uusi ulkonäkönsä on herättänyt huolta hänen faneissaan, joiden mielestä Darcey ei enää näytä samalta ihmiseltä. Fanien mukaan jokaisen leikkauksen jälkeen raja luonnollisen ja keinotekoisen välillä hämärtyy.

Monet kysyvät, kuinka pitkälle Darcey Silva on valmis menemään tiettyä kauneuden versiota etsiessään? Netissä leviää parhaillaan kuva, joka on saanut tarkkasilmäiset ihmiset epäilemään Silvan käyneen jälleen uudessa kauneusleikkauksessa. Naisen leuan linja on muuttunut viime näkemältä.

Ihmiset ovat nimittäin nähneet Darceyn leukalinjan moneen eri otteeseen 90 Päivää morsiamena -televisiosarjassa sekä myöhemmin hänetä siskostaan kertovassa ohjelmassa Darcey & Stacey. Toisaalta naisella saattaa olla ainoastaan täyteaineita leuassaan tai laihdutuksesta muuttuneet kasvonpiirteet.

Somethings going on with Darcey’s jawline. Is it the filter or actual filler creating such a botched look?byu/IntrovertGal1102 inDarceyAndStaceyTLC