UFO hämmästytti New Yorkissa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa ihmetellään kaupungin yläpuolella nähtyä tunnistamatonta lentävää esinettä. Näyn kuvasi videolle 25. maaliskuuta matkustajakoneessa istunut Michelle Reyes. Videolla nähdään lentokoneen ohi kiitää sylinterin muotoinen kohde.

– Otin ensitöikseni yhteyttä Yhdysvaltain ilmailuhallinto FAA:han. Ajattelin kyseessä olevan turvallisuusriski, mutta he eivät valitettavasti vastanneet minulle, Reyes kertoi NewsNation-uutismedialle.

Video kiinnosti ufohavaintoihin erikoistuneen Mutual UFO Network -järjestön Thomas Wertmania. Hänen mukaansa esine ei vaikuta olevan helikopteri, drone tai sotilaskone. Hän kertoi New York Post -lehdelle, ettei esine vaikuta muotonsa vuoksi olevan myöskään erikoisesta kulmasta kuvattu toinen lentokone.

– Kyseessä on erittäin kiehtova kuva. Sitä pitäisi tutkia tarkemmin, Wetman kertoi lehdelle.

Wertmanin mukaan on mahdollista, että videolla vilahtava kohde on jokin korkealla lentävä eläin tai säähavaintopallo. Asian selvittämistä helpottaisivat videon metatiedot ja tieto esimerkiksi tarkasta kuvausajankohdasta.

@nypost

Possible UFO over NYC baffles passenger flying out of LaGuardia

♬ original sound – New York Post | News