Tuhannet mehiläiset valtasivat baseball-stadionin – hurja video leviää

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baseballin MLB-liigan ottelu viivästyi taannoin lähes kahdella tunnilla jokseenkin odottamattomasta syystä. Areenalla parveili valtava määrä mehiläisiä. Apuun saapunut mehiläishoitaja nousikin illan suurimmaksi tähdeksi.

Yllättävä viivästys koettiin Arizona Diamondbacksin ja Los Angeles Dodgersin välisessä ottelussa Phoenixissa. Mehiläiset olivat vallanneet kentän kotipesän takana sijaitsevan suoja-aidan. Hyönteiset huomattiin vain noin viisi minuuttia ennen pelin alkua.

Mehiläisiä poistamaan saapui mehiläishoitaja Matt Hilton. Associated Press -uutistoimiston mukaan hän sai urotekonsa vuoksi kunnian heittää ottelun seremoniallisen ensimmäisen syötön. Mehiläisparvet ovat Arizonassa yleinen näky keväisin, joten Hiltonilla saattaa riittää töitä myös lähitulevaisuudessa.