Paavalin seurakunta takoo somehittejä TikTokissa – pappia syytetään jopa jumalanpilkasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paavalin seurakunta on aloittanut alkuvuonna oman TikTok-kanavan, jota ylläpitää nuori helsinkiläispappi Petja Kopperoinen. Videoilla esiintyy myös seurakunnan lastenohjaaja Anni Kormilainen.

Paavalin seurakunnan TikTok-kanava on saanut nopeasti yli 5.000 seuraajaa. Seuraajamäärään nähden videoiden katselukerrat ovat kuitenkin moninkertaisesti suuremmat ja videoita katsotaankin yleensä kymmenistä tuhansista satoihin tuhansiin katselukertoihin saakka.

Kopperoinen ja Kormilainen tekevät hyvin huumoripitoista sisältöä. He käyttävät usein videoillaan myös suosittuja trendejä, musiikkia ja äänileikkeitä hyväkseen. Videot ovat keränneet paljon ihastelua, mutta kommenteissa papin vitsailevaa otetta on pidetty myös häntä kritisoivissa viesteissä jopa jumalanpilkkana.

@paavalinseurakunta helvettiin vaan 😤 #fry #fypシ #huumori #suomi #suomitiktok #seurakunta #paavalinseurakunta #pappi #pastori #nikosaarinen #nikonpelivideot #helvettiin #lähdethelvettiin #sinäkinsiinä #taivaaseenvaihelvettiin ♬ original sound – valter🤙🏻

@paavalinseurakunta Kopperoinen näyttää rasi…eiku taivaan 👀😇 #fry #fypシ #terveisiäkapituliin #seurakunta #paavalinseurakunta #pappi #pastori #suomi #suomitiktok #moncheri #työkaveriaeikiinnosta ♬ original sound – ✧.*