Windows95manin viisuesitys nappiin – yleisö repesi villiin huutoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2024 Euroviisujen finaalipaikasta kilpaillaan parhaillaan Ruotsin Malmössä, ja Suomen edustaja Windows95man nähtiin hetki sitten lavalla. Harjoituksissa Windows95manin esityksessä ilmeni ongelmia lavalla olevan suuren munan kanssa, mutta nyt varsinaisessa esityksessä ongelmia ei ilmennyt. Päinvastoin esitys meni loistavasti.

Ennen semifinaalia Suomen edustajan esiintyminen aiheutti keskustelua muun muassa ohjelmistobrändin näkymisestä hänen paidassaan, mutta ongelma oli ratkaistu odotetusti blurraamalla logoa. Toinen ennakkoon huomiota herättänyt kysymys oli Teemu Keisterin asuvalinta, sillä hän esiintyy lavalla kuin alastomana. Siltä osin yhteistyö viisulähetyksen ohjaajan kanssa osui täydellisesti yhteen, sillä artistin jalkovälin edessä nähtiin milloin kameramies milloin kameratolppa.

Oli Suomen edustuskappaleesta mitä mieltä tahansa, oli esitys hauska ja viihdyttävä show. Malmön viisuareenan yleisö otti esityksen heti omakseen, sillä esimerkiksi pyrotekniikan onnistuessa juuri oikealla hetkellä ryhtyi yleisö villiin huutoon. Tämän esityksen jälkeen ei olisi kovin suuri yllätys, että Suomen esitys selviytyisi jopa finaaliin saakka.