Kodin takapihalla yllättävä näky – karhuemo pulikoi uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin takapihalle rakennettu uima-allas saattaa houkutella puoleensa yllättäviä vieraita. Tämän sai huomata eräs kalifornialainen pariskunta, jonka altaaseen pulahti taannoin karhuemo. Näky tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Kalifornian Monroviassa sijaitsevan kodin takapihalle ilmestyi maanantaina 6. toukokuuta karhuemo kahden pentunsa kanssa. Sää oli alueella kesäinen, ja emokarhu päättikin vilvoitella uima-altaan vedessä. Rick Martinez päätti ikuistaa takapihallaan avautuneen näyn videoksi.

Karhuista on tullut Martinezille ja hänen kumppanilleen tuttu näky. The Guardian -lehden mukaan he näkivät karhuja takapihallaan ensi kertaa marraskuussa 2022. Alkuun pariskunta oli asiasta peloissaan, mutta pian he tajusivat karhujen poistuvan pihoilta nähdessään ihmisiä.