Taylor Swiftin poikaystävä Travis Kelce kauhusarjan tähdeksi

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin nykyisenä poikaystävänäkin tunnettu amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Travis Kelce on laajentamassa repertuaariaan. Hänet on kiinnitetty näyttelijäksi tulevaan Grotesquarie-televisiosarjaan.

Kauhusarjaksi kuvaillun Grotesquarien on luonut Ryan Murphy. Televisiotuottajan ja käsikirjoittajan sarjojen rooleissa on nähty aikaisemminkin tähtiä, joita ei ole ennestään tunnettu näyttelijänä. Murphyn luomassa American Horror Story -sarjassa ovat näytelleet esimerkiksi Lady Gaga ja Kim Kardashian.

Kelcen ohella Grotesquarie-sarjassa näyttelevät muun muassa Niecy Nash-Betts, Courtney B. Vance ja Lesley Manville. Kyseessä ei tule olemaan ensimmäinen kerta, kun NFL-joukkue Kansas City Chiefsin riveissä pelaava Kelce esiintyy televisiossa. Hän on aikaisemmin näytellyt pientä roolia komediasarjassa Moonbase 8 ja toiminut Saturday Night Liven vierailevana juontajana.