Britney Spears esitteli nyrjähtäneen nilkkansa – väittää äidin paisutelleen asiaa medialle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa julkaistuaan omaelämäkerran, joka kantaa nimeä Woman in Me – Nainen minussa. Kirja on ollut suuri myyntimenestys ja se on sisältänyt paljon kohupaljastuksia muista julkkiksista.

Viime päivien aikana naisen fanit ovat olleet tähden mielenterveydestä huolissaan. Naisesta julkaistiin paparazzien ottamia kuvia, joissa Britney Spearsia saatetaan ulos rakennuksesta ensihoitajien kera. Spears oli tällöin kietoutuneena vilttiin ja halasi tyynyä.

Ulkomaisissa julkaisuissa alkoi nopeasti kiertämään uutisia, joiden mukaan Britney Spears olisi riidellyt poikaystävänsä Paul Richard Solizin kanssa niin pahasti, että paikalle olisi soitettu apua. Osa uutisista käsitteli sitä, että Spears olisi saanut henkisen romahduksen ja hänen mielenterveytensä olisi mennyt huonompaan suuntaan.

Nyt Britney Spears on vakuuttanut sosiaalisessa mediassa, että kyse oli vain siitä, että hän nyrjäytti nilkkansa. Nainen olisi omien sanojensa mukaan tarvinnut vain jäitä eikä häntä olisi pitänyt saattaa ensihoitajien toimesta mihinkään. Tähti koki tulleensa häirityksi.

Britney Spears uskoo, että kaiken mediahuomion aiheuttaja on ollut hänen oma äitinsä. Poptähti on varma siitä, että hänen äitinsä Lynne Spears on soittanut paikalle ambulanssin ja aiheuttanut kohtauksen, joka on saattanut hänet jälleen huonoon valoon.