Jessica Alba juhli syntymäpäiviään lomalla – uskoisitko 43-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jessica Alballa on kiireinen elämä työn ja perhe-elämän pallottelemisen suhteen. Naisella on kolme lasta, minkä lisäksi hän on myös perustanut menestyksekkään yrityksen. Tähti haluaa kuitenkin panostaa omaan hyvinvointiin ja pitää kiinni siitä, että aikaa täytyy löytyä myös treenaamiseen.

Jessica Alba täytti huhtikuun lopulla 43 vuotta ja pääsi juhlimaan syntymäpäiviään parhaiden ystäviensä kanssa upean loman merkeissä. Ystävykset suuntasivat Meksikoon ja yöpyivät ylellisessä viiden tähden hotellissa Rosewood Mayakobassa.

Jessica Alba julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvia syntymäpäivän juhlinnasta ja lomaviikosta Meksikosta. Naiset nautiskelivat upeista maisemista, tanssivat rantabaarissa ja viettivät päivää myös merellä jahdin kyydissä.