Kardashianit-sarjan uusi tuotantokausi alkaa – tässä esimakua tulevasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjaa on kuvattu uuden tuotantoryhmän voimin jo neljä kautta. Aiemmin liikkeellä oli huhu, jonka mukaan realitysarjan kuvaaminen lopetettaisiin uuden tuotantokauden jälkeen. Tätä ei kuitenkaan ole vielä tuotantoyhtiön toimesta vahvistettu.

Uusi Kardashianit-tuotantokausi alkaa 23. toukokuuta Hulu ja Disney+ -suoratoistopalveluissa. Nyt Kim Kardashian antoi tulevasta viidennestä kaudesta hieman esimakua ja julkaisi sarjan virallisen teaserin omalla Instagram-kanavallaan.

Videosta päätellen uudella kaudella ei tulla näkemään sen suurempia skandaaleja. Jaksoissa on kuitenkin perheen sisäistä draamaa ja sarjassa päästään seuraamaan myös Kourtney Kardashianin raskautta, Khloen elämää sinkkuna ja Kylien, Kendallin sekä Kimin kiireistä elämää erilaisten työvelvoitteiden parissa. Videolla nähdään myös koskettava hetki, jossa perheen äiti Kris Jenner kertoo terveyshuolistaan.